OM OSS


Crevator är ett företag som förser den Svenska och övriga Nordiska marknaden med utvalda och kreativa kvalitetsprodukter. Crevator arbetar inom områdena fritid, motion, friluftsliv, förebyggande personligt skydd, med vissa utvalda tekniska produkter och med budskaps och kommunikations-bärare/ promotionprodukter med ett högt nyhets-, design- och innovationsvärde till konkurrenskraftiga priser. I många fall unika produkter som du inte hittar på andra ställen.

Nytt företag - Gamla rävar


Bakom Crevator hitta du personer med 30 år erfarenhet av hela kedjan, idé, kommunikation, kontakter med tillverkare, import, distribution, kampanjer, egen tillverkning, företagande. Allt som behövs för att lösa dina behov. Att personerna dessutom har ett engagemang och ett intresse inom våra produktområden är en självklarhet. Flera av oss har också tidigare erfarenhet som kund till vanliga promotion företag. Där har vi tagit till oss det som vi tyckt varit bra och lagt till det vi tycker ha saknats. Testa oss så får du se.

Vi har inte allt på hyllan.


Och så ska det vara, gamla lösningar från hyllan är inte det vi jobbar med. Men vi kan ordna det mesta, även traditionella promotionprodukter om du vill ha det. En av Crevators huvudinriktningar är att vi inte ska ha färdiga standarlösningar. Det kan andra ha. Vi ska leverera unika lösningar för dig, efter ditt behov. Produkterna som du hittar här på hemsidan är exempel på produkter och produktområden, är det något annat som du har funderingar kring så löser vi det också.
Vi vågar påstå att det vi är riktigt bra på är att hitta och ta fram unika lösningar speciellt för dig och sätta dem i ett samband. En av Crevators styrkor är att vi inte bara ”kränger” varor, vi skapar ofta hela koncept med idé, kampanj och produkt.
Utökat sortiment ...
Efter önskemål från många kunder så har vi utökat vårt sortiment av halkskydd. Nu finns halkskydd fö ...
Nu är det hög tid.... ...
Förra året tog halksydd slut i större delen av Europa. Visst det var extremt väder på många håll men ...
Halkskydd, årets produkt? ...
Tänk om vi vetat om vilken vinter det skulle bli. Vi skulle kunna ha sålt hur mycket halkskydd som h ...
Saknar du något på sidan. ...
Självklart är det så. Hela idén med Crevator är att vi skräddarsyr lösningar för dig. Det du hittar ...